27 maart 2015

Wilt u uw eigen website zelf eenvoudig onderhouden? WordPress is een CMS dat uitermate geschikt is als u gemakkelijk teksten of de structuur van de website wilt aanpassen. Wij ontwikkelen voor u graag een website met een uniek design, waarmee u zelf eenvoudig onderhoud kunt uitvoeren door simpelweg in te loggen op uw website.

Na oplevering van de website kunt u alle content gemakkelijk aanpassen

Het opzetten van een WordPress site is het meest tijdrovende gedeelte, wij willen u hier dan ook niet mee belasten. Het opzetten van de site doen wij graag voor u. Het voordeel hiervan is dat u een kant en klare website krijgt opgeleverd waar u direct mee aan de slag kunt. U kunt zelf teksten en kleuren van het thema aanpassen bijvoorbeeld. WordPress is zeer eenvoudig te onderhouden, een artikel of pagina openen en bewerken kan bijna iedereen.

Eenvoudig aanpasbaar en uit te breiden

Zodra de website opgeleverd is kunt u aan de slag met de menustructuur. Een menu kunt u eenvoudig aanmaken, wijzigen en verwijderen. In een thema zijn er vaak meerdere menu’s te vinden. Bovenaan vindt u het hoofdmenu, maar er worden ook vaak menu’s voor de footer of sidebar gebruikt. Uiteraard kunt u alle menu’s bewerken en aanpassen.
Ook kunt u eenvoudig nieuwsberichten en algemene pagina’s toevoegen. Onder pagina’s kunt u bijvoorbeeld een contactpagina aanmaken. Pagina’s in WordPress zijn over het algemeen statisch, ze wijzigen niet of nauwelijks. Wilt u elke week een artikel toevoegen, dan doet u dit onder het kopje berichten.

Om de website helemaal “af” te maken voegt u eenvoudig een slider toe, dit zijn meerdere afbeeldingen die om de paar seconden worden afgespeeld op de voorpagina van uw website. Door een slider krijgt een website direct een professionele uitstraling. Het toevoegen van een slider kost u overigens slechts enkele minuten. Uiteraard kunt de slider later aanpassen, uitbreiden of eventueel verwijderen.

Als u bereikbaar wilt zijn voor uw bezoekers dan is het alleen nog maar een kwestie van het toevoegen van een contactformulier. U kunt daarbij aangeven naar welk e-mailadres een bericht van uw bezoeker gestuurd moet worden. Zo blijft u bereikbaar en krijgt u direct een e-mailbericht binnen als een bezoeker een vraag stelt, een suggestie doet of een offerte wilt aanvragen.

Wij gaan voor u aan de slag

WordPress is een prachtig CMS pakket dat al jaren bestaat. U heeft net kunnen lezen dat er eindeloze mogelijkheden zijn. Het grootste voordeel is de eenvoud, iedereen kan ermee werken.
Bent u overtuigd? Laat ons uw website opzetten. Vraag direct een offerte aan!

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.