Een project in
gedachte? — Laten
we samen sparren!

E-mail marketing

Bij Daverend weten we hoe belangrijk email marketing is voor het opbouwen van sterke relaties met jouw klanten. Met onze ervaring en expertise in email marketing helpen we jou om jouw merk op de juiste manier te presenteren en jouw doelgroep te bereiken. 

Onze aanpak begint met een grondige analyse van jouw doelgroep en jouw doelstellingen, zodat we een op maat gemaakte strategie kunnen ontwikkelen die past bij jouw merk. Vervolgens creëren we pakkende en boeiende email content die jouw doelgroep en de betrokkenheid verhoogt. Door gebruik te maken van de nieuwste trends en technieken zorgen we ervoor dat jouw e-mails opvallen in de inbox.

We geloven we dat email marketing een belangrijke rol speelt in het opbouwen van relaties met jouw klanten.

Strategieontwikkeling

We ontwikkelen een op maat gemaakte strategie voor jouw email marketing campagnes op basis van jouw doelstellingen en doelgroep.

Email content en design

We creëren boeiende en opvallende email designs en content die jouw doelgroep aanspreekt en de betrokkenheid verhoogt.

E-mail automatisering

We stellen geautomatiseerde e-mail campagnes op die aansluiten bij de customer journey van jouw klanten, waardoor ze op het juiste moment de juiste boodschap ontvangen.

Analyse en rapportage

We meten de resultaten van jouw e-mail marketingcampagnes en rapporteren regelmatig over de prestaties, zodat we onze strategie kunnen blijven verbeteren.

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.