Een project in
gedachte? — Laten
we samen sparren!

Webdesign & development

Bij Daverend weten we als geen ander dat je website vaak de eerste indruk is die potentiële klanten van je bedrijf krijgen. Daarom is het belangrijk dat deze niet alleen mooi, maar ook functioneel is. Onze webdesign- en webdevelopment-diensten zijn erop gericht om jouw website te laten opvallen, de gebruikerservaring te verbeteren en conversies te verhogen.

Bovendien zorgen we ervoor dat jouw website responsive is, zodat deze op elk apparaat goed werkt en er mooi uitziet. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een complexe webshop, wij kunnen het voor je realiseren. Daarnaast zorgen we ervoor dat de website goed vindbaar is in zoekmachines door middel van zoekmachine optimalisatie.

Daarnaast bieden we ook onderhouds- en beheerdiensten aan om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date is en goed blijft werken. Of het nu gaat om kleine wijzigingen of grote updates, wij zorgen ervoor dat jouw website altijd in topconditie blijft.

Webdesign

Het ontwerpen van een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website of webapplicatie. Dit omvat het maken van een grafisch ontwerp, het bepalen van de lay-out, kleurenschema's en typografie, en het implementeren van het ontwerp in een functionele website.

Experts in WordPress

Onze ervaren WordPress-experts kennen het krachtige content managementsysteem door en door en geloven in de toekomstbestendige mogelijkheden van dit platform. We werken nauw samen om een op maat gemaakte oplossing te creëren die past bij de identiteit van uw bedrijf en de huidige markt.

Op maat applicaties

Op maat applicaties ontwikkeld door Daverend, speciaal voor jou gemaakt. Laat ons u helpen uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en uw productiviteit te verhogen.

Webshops

Het ontwikkelen van e-commerce websites en webapplicaties, wat betekent dat je de technische en creatieve vaardigheden combineert om een online winkelervaring te creëren. Dit omvat het bouwen van het winkelpagina, het integreren van betalingsmogelijkheden en het creëren van een eenvoudig beheersysteem.

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.