Een project in
gedachte? — Laten
we samen sparren!

Zoekmachine optimalisatie

Bij Daverend weten we dat zoekmachineoptimalisatie (SEO) van cruciaal belang is om online succes te behalen. Onze ervaren SEO-specialisten hebben bewezen strategieën ontwikkeld om de positie van jouw website in zoekmachines te verbeteren en meer organisch verkeer naar jouw website te genereren. 

Onze aanpak begint met een grondige analyse van jouw website en de online aanwezigheid van jouw bedrijf. We gebruiken een reeks tools en technieken om te bepalen welke zoekwoorden en- zinnen relevant zijn voor jouw doelgroep en jouw bedrijf, en om te beoordelen hoe jouw website momenteel presteert voor deze zoekwoorden. 

Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakte SEO-strategie die specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. 

Keyword research

We bepalen de zoekwoorden en- zinnen waarop jouw doelgroep zoekt en waarop jij gevonden wilt worden, en optimaliseren jouw website op basis van deze zoekwoorden.

On-page optimalisatie

We optimaliseren jouw website pagina's voor relevante zoekwoorden en- zinnen en zorgen ervoor dat jouw website technisch goed functioneert en gemakkelijk te crawlen is door zoekmachines.

Content creatie

We creëren unieke, boeiende en relevante content die aansluit bij uw merk. Uw bedrijf moet in de online wereld opvallen om zo uw concurrenten voor te blijven.

Linkbuilding

We helpen bij het opbouwen van kwalitatieve links van andere websites naar jouw website, wat de autoriteit van jouw website vergroot en bijdraagt aan een hogere ranking in zoekmachines.

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.