Websites, WordPress en Online marketing
06 41458700

FAQ

Blijft mijn website up-to-date?

Voor een vast bedrag per maand regelt Daverend voor u professionele beveiliging van uw website en maandelijks voor de benodigde updates. Ook content beheer en het maken van een wekelijkse back-up van uw website zit hierbij inbegrepen.

Ik heb nog geen logo, kan Daveren deze ontwerpen?

Ja, Daverend kan voor u een logo ontwerpen. U kunt er zeker van zijn dat u een effectief logo ontvangt wat de identiteit van uw onderneming versterkt wat bepalend is voor succes.

Kan ik hulp krijgen bij het schrijven van goede web teksten?

Ja, Daverend kan voor u zoekmachine geoptimaliseerde web teksten schrijven. Volgens een inschatting van het aantal uren ontvangt u een prijs voor het schrijven of aanpassen van uw teksten.

Ik heb geen foto's van mijn onderneming, kan Daverend daar voor zorgen?

Ja, Daverend vult uw website met foto’s die passen bij uw onderneming en huisstijl. Hebt u zelf al foto’s? Dan mag u deze aanleveren. Wilt u foto’s laten maken door Daverend? Dat kan! Door middel van het inzetten van een drone kunnen wij daverende video’s en foto’s voor uw onderneming maken.

Ik heb geen tijd voor Online Marketing, kunnen jullie hierbij helpen?

Ja, dat kan zeker! Het doel is om u te ontzorgen betreffende online marketing. Voor een vast bedrag per maand gaan we voor u aan de slag om uw website en Social media kanalen te optimaliseren om zo op deze manier nieuwe klanten te genereren.

Hoe zorgt Daverend voor extra klanten?

Door Social Media in te zetten als online advertentie middel genereren we met alle liefde en plezier nieuwe leads voor uw onderneming. Hiervoor werken we met een maandelijks all-in tarief.

Moet ik een service abonnement afsluiten?

Nee, u hoeft bij Daverend geen abonnement af te sluiten. Wij houden niet van wurgcontracten, daarom is de samenwerking is maandelijks opzegbaar. Aan ons de taak dat u tevreden blijft over onze dienstverlening.

06 4145 8700

KvK: 51722364   -   BTW-nr: NL 202.603.817.B02

Daverend.com © 2023. Alle rechten voorbehouden.