Wat is Daverend?

Daverend is een marketingbureau dat zich richt op het leveren van kwalitatief hoogwaardige marketingdiensten aan klanten. Wij bieden een complete marketingoplossing voor bedrijven, waaronder online marketing, offline marketing, web ontwikkeling en leadgeneratie, voor een vaste prijs per maand.

Welke diensten biedt Daverend aan?

Daverend biedt een breed scala aan marketingdiensten en deze zijn terug te lezen via onze dienstenpagina.

Hoe werkt de vaste prijs per maand?

Onze vaste prijs per maand is gebaseerd op uw specifieke behoeften en doelstellingen. Wij bieden u een op maat gemaakte offerte aan die past bij uw budget en behoeften. Onze prijzen zijn inclusief alle kosten voor onze diensten, exclusief advertentiebudgetten en andere kosten.

Hoe lang duurt een samenwerking met Daverend?

De duur van onze samenwerking hangt af van uw specifieke behoeften en doelstellingen. Wij bieden flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Dit betekent dat u op elk moment kunt stoppen met onze diensten als u niet tevreden bent met de resultaten.

Wat maakt Daverend anders dan andere marketingbureaus?

Wij geloven dat onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid ons onderscheidt van andere marketingbureaus. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun doelstellingen te begrijpen en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij hun behoeften. Bovendien bieden wij al onze diensten aan voor een vaste prijs per maand, wat betekent dat onze klanten geen verrassingen in rekening gebracht krijgen voor extra kosten.

Hoe kan ik Daverend bereiken?

U kunt ons bereiken via onze website, waar u ons contactformulier kunt invullen of ons telefoonnummer en e-mailadres kunt vinden. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en te kijken hoe we u kunnen helpen.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie van de marketingdiensten van Daverend?

De tijd die nodig is om resultaten te zien hangt af van verschillende factoren, zoals uw doelstellingen, het type dienst dat u afneemt en uw markt. In sommige gevallen kunt u al binnen enkele weken resultaten zien, terwijl het in andere gevallen enkele maanden kan duren. Wij stellen echter altijd realistische verwachtingen en communiceren duidelijk over de voortgang van uw campagne.

Kan ik mijn marketingdiensten aanpassen of wijzigen tijdens mijn samenwerking met Daverend?

Ja, dat kan zeker! Wij begrijpen dat de behoeften van uw bedrijf kunnen veranderen en daarom bieden wij flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Als u uw diensten wilt aanpassen of wijzigen, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Welke rapportages ontvang ik van Daverend en hoe vaak?

Wij verstrekken regelmatig rapportages over de voortgang van uw campagne. Dit omvat informatie over de prestaties van uw advertenties, uw ranking in zoekmachines, het aantal gegenereerde leads en meer. De frequentie van de rapportages hangt af van uw specifieke behoeften en doelstellingen. Wij zullen samen met u bepalen welke rapportages het meest relevant zijn voor uw bedrijf en hoe vaak u deze wilt ontvangen.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met de resultaten?

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze diensten. Als u niet tevreden bent met de resultaten, neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen om uw zorgen aan te pakken en de nodige aanpassingen te maken om uw campagne te verbeteren. Als u echter niet tevreden blijft, kunt u op elk moment stoppen met onze diensten, omdat onze contracten maandelijks opzegbaar zijn.

Hoe gaat Daverend om met de privacy van mijn bedrijf en klanten?

Wij hechten veel waarde aan de privacy van onze klanten en hun klanten. Wij zullen nooit persoonlijke informatie delen zonder uw toestemming en wij nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en beschermd zijn.

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.