Een project in
gedachte? — Laten
we samen sparren!

Branding & Stijl

Bij Daverend weten we dat de juiste branding en huisstijl essentieel zijn voor het succes van elk bedrijf. Daarom bieden we een uitgebreide branding en huisstijl dienst dat is ontworpen om jouw bedrijf te helpen een sterke merkidentiteit te creëren en consistent uit te dragen.

Onze branding en huisstijl diensten zijn ontworpen om jouw bedrijf te helpen een sterk merk op te bouwen en de merkbeleving te verbeteren. Bij Daverend werken we nauw met je samen om jouw bedrijf beter te begrijpen en een visuele identiteit te creëren die past bij jouw merk. We zorgen ervoor dat jouw merk herkenbaar is en blijft bij jouw doelgroep, wat bijdraagt aan een sterke en consistente merkidentiteit.

Merkstrategie

We helpen jouw bedrijf bij het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit en een unieke positionering binnen de markt.

Visuele identiteit

We creëren een visuele identiteit die past bij jouw merk en die consistent is op alle kanalen.

Logo ontwerp

We ontwerpen een uniek logo dat de kernwaarden van jouw bedrijf weerspiegelt en gemakkelijk herkenbaar is.

Huisstijl ontwerp

We creëren een huisstijl die past bij jouw merk, met kleurenschema’s, typografie en andere visuele elementen die consistent moeten worden toegepast in alle communicatiekanalen.

Branding richtlijnen

We creëren een set richtlijnen voor jouw branding en huisstijl, zodat deze consistent worden toegepast door het hele bedrijf en door externe partners.

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.