Gratis afbeeldingen voor uw WordPress website

HomeNieuwsGratis afbeeldingen voor uw WordPress website
24 februari 2015

Gratis afbeeldingen voor uw WordPress website

Afbeeldingen kunnen een website maken of breken. Maar de meeste website-eigenaren willen gebruik maken van gratis afbeeldingen, zonder zich zorgen te maken over copyrights. Hier zijn goed te gebruiken sites voor het vinden van gratis afbeeldingen voor commercieel gebruik.

Standaard afbeeldingen

Er zijn veel sites waar u gratis afbeeldingen kunt vinden, maar dit zijn naar mijn inzicht degenen die u het beste kunt gebruiken:

Imagebase

ImageBase heeft een grote selectie aan zeer professionele afbeeldingen. De belangrijkste categorieën zijn mensen, voorwerpen, natuur en steden. Het is namelijk moeilijk om afbeeldingen van mensen te vinden die gratis te gebruiken zijn voor uw WordPress website, dus als u daar naar op zoek bent, bekijk Imagebase.

Rgbstock

Rgbstock is een enorme bibliotheek aan foto’s die gratis zijn voor commercieel gebruik. Ze zijn professioneel ogend en meestal van goede kwaliteit. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

MorgueFile

Bij MorgueFile heeft u een goede keuze van afbeeldingen die gratis zijn voor commercieel gebruik. Sommigen van hen zijn van zeer hoge kwaliteit en andere juist niet. Dus u moet goed zoeken tussen de afbeeldingen om de juiste keuze te maken.

Openphoto

Openphoto heeft ook een goede selectie van afbeeldingen. Sommige zijn van goede kwaliteit, terwijl anderen een stuk minder professioneel ogen, echter is het een kijkje waard.

Wikimedia Commons

Hoewel deze afbeeldingen vaak niet erg professioneel zijn en de zoekresultaten ook niet relevant worden weergegeven, geeft het een groot aanbod van gratis foto’s. Met meer dan 20 miljoen afbeeldingen, het is een perfecte gelegenheid om een juiste afbeelding te vinden wanneer u het elders niet heeft kunnen vinden. U moet echter wel bereid zijn om wat tijd door te brengen om de juiste afbeelding te vinden. Bent u opzoek naar gratis afbeeldingen voor uw WordPress website, bekijk dan de website van Wikimedia Commons.

Freerangestock

Freerangestock heeft tal van foto’s om uit te kiezen. Net als Wikimedia Commons, zijn sommige afbeeldingen professioneler dan anderen dus u moet voorzichtig zijn om de juiste kiezen.

Stijlvolle fotografie

Websites eisen vaak afbeeldingen van hoge artistieke kwaliteit. Hier een paar van de beste:

Picjumbo

Picjumbo heeft een goede selectie van prachtige afbeeldingen, die elk zorgvuldig zijn samengesteld.

Death to the stock Photo

Als u zichzelf aanmeldt op de website van deathtothestockphoto.com, ontvangt u elke maand een selectie van afbeeldingen met telkens een ander onderwerp, rechtstreeks in uw inbox.

Unsplash

Unsplash heeft over het algemeen een kleinere selectie dan andere sites, maar elke afbeelding is zorgvuldig geselecteerd. Met onder andere afbeeldingen van: close-ups, natuur, steden, mensen, etc.

Achtergrond afbeeldingen

Afhankelijk van uw website wensen, hier een website waar u gratis achtergrondafbeeldingen kunt downloaden.

Subtle Patterns

Bij Subtle Patterns kunt u meer dan 350 gratis patroon achtergronden downloaden die geschikt zijn voor uw WordPress website.

Website Iconen

Iconen zijn ook een belangrijke manier om extra professionaliteit toe te voegen aan uw WordPress website.

Font Awesome

Font Awesome biedt een fantastisch aanbod van gratis iconen.

Wanneer u afbeeldingen wilt toevoegen aan uw WordPress website is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u het recht hebt om deze te gebruiken. Dit artikel bevat websites die naar mijn inzicht afbeeldingen bevatten die gratis te gebruiken zijn voor commerciële doeleinden. Veel plezier bij het vinden van gratis afbeeldingen voor uw WordPress website.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.