3 Tips voor het verkrijgen van een top positie in Google

HomeNieuws3 Tips voor het verkrijgen van een top positie in Google
24 juni 2015

3 Tips voor het verkrijgen van een top positie in Google

Tegenwoordig maken meer dan 80% van de mensen gebruik van Google om producten en diensten online te vinden. Websites die op de eerste pagina van Google worden weergegeven ontvangen 70% van al het zoekmachine verkeer. Als u goed gevonden wilt worden door u doelgroep, zult u toch minimaal op de eerste pagina van de zoekresultaten moeten verschijnen. Daarom speciaal voor u, 3 tips voor het verkrijgen van een top positie in Google.

1. Kies voor de juiste zoekwoorden

Wanneer u bezig bent met zoekmachine optimalisatie, zult u op de eerste plaats moeten beginnen met een zoekwoorden onderzoek. U moet de zoekwoorden weten die mensen typen in Google om uw product of dienst te vinden. De beste manier om dit te doen is om na te denken over de woorden die u zou gebruiken om uw website te vinden. Daarnaast kunt u de zoekwoord planner gebruiken van Google: https://adwords.google.com/KeywordPlanner

Wij helpen u graag op weg met de zoekwoorden planner van Google en kunnen voor u gratis een passende lijst met zoekwoorden opmaken die aansluiten op uw website.

2. Zorg voor links naar uw website

Voor het verkrijgen van een top positie in Google, zult u links nodig hebben naar uw website. Om alvast een juiste start te maken kunt u alvast beginnen door uw link te vermelden op uw social media kanalen zoals; Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+.
Trek uw stoute schoenen aan en neem contact op met gerelateerde website eigenaren en vraag om een linkruil. U zult er beide profijt van krijgen!
Mocht u helemaal geen links naar uw website hebben is de kans groot dat Google uw website nooit zal ontdekken en zult u nooit een toppositie verkrijgen in de Google zoek resultaten.

3. Maak Youtube video’s voor meer zoekverkeer

Youtube is goed voor meer dan 15% van al het internet verkeer. Wanneer u video’s maakt en upload naar Youtube, kunt u een link toevoegen naar uw website. Hoewel deze links worden beschouwd als “no follow” zullen ze toch meer zoekverkeer genereren naar uw website wat helpt voor het verkrijgen van een toppositie in Google.

Wilt u meer weten over het verkrijgen van een toppositie in Google? Wij adviseren u graag tijdens een persoonlijk gesprek!

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.