9 Tips om te bepalen of u een nieuwe website nodig heeft

HomeGoogle Tips9 Tips om te bepalen of u een nieuwe website nodig heeft
nieuwe website

Een website is een product dat gedateerd kan raken. Een eerste indruk van uw onderneming is belangrijk en juist daarom is het van belang dat uw website uitnodigend is. Of u een nieuwe website nodig heeft? Laten deze 10 tips u helpen om dat te bepalen.

1. Beschikt u over een responsive design?

Een responsive website betekent dat uw website zich aanpast aan het scherm van de gebruiker. Aangezien het mobiele internetverkeer in de afgelopen jaren fors is toegenomen, ontkomt u niet aan een responsive design website. U knt begrijpen dat een niet goed leesbare website klanten kan verliezen.

2. Verouderde look

Niets is zo slecht voor het imago van uw bedrijf als een website met een verouderde look. U dient te beschikken over een trendy, hippe en sprankelende website.

3. Is uw content nog up-to-date?

Goede en relevante content is enorm belangrijk voor Google. Het heeft invloed op de ranking in de zoekresultaten en is bovendien van belang voor uw doelgroep.

4. Uw website is niet SEO-geoptimaliseerd

Voldoet uw website niet aan de laatste SEO-richtlijnen? Dan daalt u in de zoekresultaten van Google. Zonde, want door uw website te optimaliseren volgens de laatste SEO-richtlijnen mist u geen klanten meer.

5. Bent u actief op social media?

Bent u actief op social media en is uw website niet gekoppeld aan de diverse kanalen? Koppel dan op uw nieuwe website uw social media kanalen en bereik snel en eenvoudig uw doelgroep.

6. Kunnen bezoekers eenvoudig navigeren op uw website?

Bezoekers van uw website of webshop moeten eenvoudig producten of diensten kunnen kopen. Is het lastig voor klanten om te navigeren in uw webshop? Grote kans dat ze op bezoek gaan bij uw concurrent.

7. Uw website werkt traag

Klanten en prospects haken af als uw website niet of traag werkt. Juist daarom is een nieuwe website een must.

8. U kunt niets zelf aanpassen

Heeft u een website waarmee u eenvoudig zelf content, afbeeldingen en video’s kan plaatsen of uploaden? Als dat niet het geval is, dan is het zeker interessant om de mogelijkheden voor een nieuwe website te onderzoeken.

9. Een strategisch slimme zet!

Een nieuwe website is strategisch een slimme zet. Daarmee laat u zien dat u een bloeiend bedrijf heeft en dat uw onderneming voortdurend aan het ontwikkelen is. Kortom, ga voor een nieuwe website en bouw succesvol verder aan uw bedrijf.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.