5 Handige WordPress Tips die u goed kunt gebruiken

HomeNieuws5 Handige WordPress Tips die u goed kunt gebruiken
6 mei 2014

Denkt u aan het starten van een WordPress blog of heeft u al geproefd aan het bloggen?

Speciaal voor u 5 handige WordPress tips die u goed kunt gebruiken.

Tip 1: Verwacht niet dat WordPress al het werk doet voor u

Dit is uw blog, dus ga aan de slag! WordPress is een geweldig platform voor websites, omdat het platform goed scoort in Google en u kunt uw website en Page Rank relatief snel te opbouwen. Dit zal alleen gebeuren als u er genoeg werk aan besteed.

Hoe vaak besluiten mensen in het begin van het jaar om een lidmaatschap af te sluiten bij de sportschool, maar uiteindelijk nooit gaan? Dit is hetzelfde met het bijhouden van uw website, regelmatig controleren van uw social media. Als u routine houdt in het onderhouden, zult u resultaten te zien!

Tip 2: Optimaliseer!

Zoekmachines zijn dol op WordPress websites. Ze zijn duidelijk en eenvoudig voor zoekmachines om te lezen en kunnen dus eenvoudig worden geoptimaliseerd voor bepaalde zoekwoorden.
Zorg ervoor dat u in elk bericht de juiste zoekwoorden gebruikt, niet meer dan 10 en niet minder dan 5, anders kunnen uw lezers in de war raken. Vergeet ook niet om H1 en H2 titels te gebruiken in uw blog, dit helpt ook bij het optimaliseren van uw WordPress website. Maak duidelijke opmaak, deel uw berichten op social media, wees consistent!

Tip 3: Verander de URL’s

Dit lijkt vrij duidelijk, maar het is gemakkelijk om te vergeten. WordPress past uw URL’s automatisch aan voor u, maar soms kunnen ze niet relevant zijn. Zorg ervoor dat er geen symbolen in de URL staan zoals ($-% £*) aangezien dit de zoekmachine kan verwarren en het moeilijker maakt om uw pagina te vinden. Als een URL erg is lang om een titel te geven, is het aan te raden om de URL te verkorten tot basis trefwoorden of zinnen. Wat u ook niet moet vergeten is om in de URL de desbetreffende zoekwoord toe te voegen, zie Tip 2.

Tip 4: Maak gebruik van de Sidebar

Er zijn veel verschillende opties, widgets en extensies die u kunt toevoegen aan uw WordPress website sidebar. Dit kan snel erg rommelig en onoverzichtelijk worden als het niet goed wordt gebruikt. Zuiver dus de instellingen en laat de nutteloze dingen weg. In plaats daarvan laat u alleen de belangrijkste dingen zien van uw WordPress website. Ga in uw WordPress omgeving naar: Weergeven -> Widgets en ga aan de slag!

Tip 5: Plan uw blog berichten

Starten en onderhouden van een nieuwe blog kan een ontmoedigende taak zijn, vooral als u niet veel tijd hebt. Een handige tip om consequent te bloggen, is om uzelf een toegewezen hoeveelheid tijd per week aan te wijzen voor het schrijven van uw blog berichten. Het is aan te raden om minimaal om de 3 dagen een blog bericht te posten. Google houdt niet van verouderde pagina’s en het is daarom belangrijk om minimaal uw blog om de 3 dagen te updaten.

Heeft u een nieuwe blog of denkt u er aan om er een te starten? Heeft u vragen die in dit artikel niet zijn behandeld? Laat het ons weten!

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.