3 redenen waarom u een contactformulier op uw website moet hebben

HomeNieuws3 redenen waarom u een contactformulier op uw website moet hebben
17 oktober 2013

Redenen voor een contactformulier

Er zijn verschillende redenen waarom u een contactformulier zou moeten toevoegen aan uw website, maar dit zijn de 3 voornaamste redenen:

  1. Een geweldige manier om uw bezoekers een opmerkingen of feedback over uw diensten te laten versturen is middels een contactformulier. Bezoekers kunnen gemakkelijk een opmerking sturen of direct een vraag stellen. Feedback van uw gebruikers speelt een belangrijke rol in het succes van uw website. Potentiële klanten kunnen hierdoor de reviews over uw onderneming lezen.
  2.  De bezoekers van uw website kunnen gemakkelijk vragen aan u stellen middels een contactformulier. Bezoekers willen snel en gemakkelijk met uw onderneming in contact komen, 9 van te 10 keer hebben mensen geen zin om een e-mail te versturen maar willen ze liever snel en gemakkelijk een contact formulier invullen om zo met uw onderneming in contact te komen. Ook komt het voor dat mensen na sluitingstijd van uw onderneming op uw website terecht komen en een vraag willen stellen, deze kan dan gemakkelijk de volgende dag beantwoord worden door het contactformulier.
  3.  U kunt de opgegeven e-mail adressen gebruiken voor marketingdoeleinden. Ook kunt u de e-mail adressen gebruiken voor uw nieuwsbrieven, als de betreffende personen daar toestemming hebben voor gegeven natuurlijk.

Tot slot, de website straalt professionalisme uit middels een contactformulier, een contactformulier is een must. U wilt toch ook dat uw website er zo mooi mogelijk uitziet? Wilt u ook een contactformulier op uw website? Neem vrijblijvend contact op.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.