14 september 2022
leads creëren

Elke ondernemer kent het belang van binnenkomende leads voor de groei van hun bedrijf. De enige manier om uw bedrijf uit te breiden, is door meer te verkopen, en om meer te verkopen zult uw meer leads moeten omzetten in betalende klanten.

Laat uw onderneming groeien

Leads creëren leidt zo dus tot de groei van uw onderneming. Een goede manier om inkomende stroom van leads voor uw bedrijf te creëren is door te adverteren op Facebook. Speciaal voor u 5 slimme manieren om leads binnen te halen via Facebook, en zo meer klanten naar uw bedrijf te trekken.

Wat zijn 5 goede manieren om leads te creëren via Facebook?

Uw moet weten waar uw klanten en de bezoekers van uw pagina naar op zoek zijn. De enige manier om potentiële klanten te trekken is door pakkende content te plaatsen. Minder pakkende of irrelevante content zal niet bijdragen aan het trekken van nieuwe klanten. De Facebook-pagina moet laten zien wat uw als bedrijf doet en aanbiedt.

Zo krijgen de bezoekers van uw pagina een duidelijk beeld van wat uw aanbiedt en waarom ze voor uw bedrijf moeten kiezen. Deze weerspiegeling van uw bedrijf zullen meer klanten naar uw advertenties lokken en de kans op een toename van het aantal hoeveelheid leads vergroten. Om die reden is het belangrijk content te posten die het meest aansluit op potentiële klanten.

Maak uw pagina interactief

Interactie met bezoekers en het beantwoorden van hun vragen levert op zowel korte, als lange termijn voordeel op. Geef klanten de mogelijkheid vragen te stellen via Messenger of de berichtenpagina. Probeer deze vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Uit statistieken blijkt dat klanten meer voorkeur geven aan interactieve pagina’s dan aan minder interactieve. Probeer een goede relatie met bezoekers te creëren, zo geef uw de bezoeker ook een gevoel van vertrouwen.

 

Maak slim gebruik van de mogelijkheden van Facebook om leads te creëren

De afgelopen jaren heeft Facebook leadadvertenties geïntroduceerd. Door rechtstreeks via uw Facebook-pagina leadadvertenties te plaatsen kun uw gemakkelijk de aandacht trekken bij Facebook-gebruikers. U kunt hiermee data van mogelijke klanten verzamelen. Stel niet te veel vragen en bied ze iets in ruil voor hun e-mailadres aan, zoals bijvoorbeeld een gratis e-book. Op deze manier kun uw meer te weten komen over de bezoekers van uw pagina en leads creëren.

Facebook Pixel is een handig hulpmiddel dat u kunt gebruiken op uw pagina

Deze analysetool bekijkt hoe bezoekers zich gedragen op uw pagina. Aan de hand daarvan kun uw nieuwe strategieën bedenken om het aantal leads te vergroten.

De bezoekers naar uw eigen website leiden

Naast het plaatsen van advertenties op Facebook, moet uw niet vergeten een link naar uw eigen website te plaatsen. Naast dat elke advertentie die u op Facebook plaatst details moet bevatten over wat u als bedrijf aanbiedt, is het ook slim een link naar uw eigen website op Facebook te verwerken. Zo kunnen bezoekers direct naar uw website navigeren.

Dit waren vijf manieren om meer leads te creëren via Facebook. Als u uw merk of bedrijf goed promoot op Facebook, zal de kans op meer klanten snel toenemen. Neem vrijblijvend contact op als u ook aan de slag wilt met leads creëren. 

Tags:

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.