2 juli 2014

Meer bezoekers krijgen op uw website

Er is niets vervelender dan honderden euro’s te investeren in de ontwikkeling van een website die nooit wordt weergegeven in zoekresultaten van Google. Hoe krijgt u nou meer bezoekers naar uw website?

Er zijn verschillende manieren om uw website te promoten om meer bezoekers te krijgen, zoals;

  • Offline reclame (televisie, radio, reclameborden, autostickers, drukwerk)
  • Het gebruik van Social Media
  • Bloggen
  • Video’s
  • Mond tot mond reclame
  • E-mail Marketing
  • Netwerken

Maar uw website moet natuurlijk uit zichzelf meer bezoekers kunnen krijgen. Wanneer iemand uw bedrijf zoekt op Google, dient u op de eerste pagina van de zoekresultaten te staan! Er zijn slechts twee manieren om opgenomen te worden in Google – betaald en organisch. Als u genoeg organische bezoekers kunt krijgen, is dat de juiste manier! Het kost misschien tijd, maar u hoeft geen cent uit te geven! Hieronder enkele tips om meer bezoekers te krijgen op uw website.

WordPress websites zijn gebouwd om meer bezoekers te krijgen

Een van de redenen waarom wij hebben gekozen voor WordPress als content management systeem (CMS) is vanwege de vele mogelijkheden als het komt op zoekmachine optimalisatie (SEO). In slechts een paar muisklikken kunt u permalinks maken en zo uw website een meer zoekmachine geoptimaliseerde structuur te geven. U kunt verschillende zoekmachine optimalisatie plugins downloaden die u kunnen helpen om meer bezoekers te genereren naar uw website.

Social Media op uw website

Een ander geweldige manier om meer bezoekers te genereren naar uw website is het gebruik van sociale media. U kunt bijvoorbeeld tips geven en ervaringen delen. Vergeet daarbij niet dat uw status updates links naar uw website moeten hebben. Maakt u geen gebruik van social media? Dan heeft u op de voorhand al verloren. Uw concurrenten maken gebruik van sociale media, dus u moet.

Bouw backlinks op om meer bezoekers krijgen op uw website

Backlinks helpen mee om meer bezoekers te krijgen op uw website. Een backlink is een link op een andere website die uw website heeft vermeld met een link terug naar uw website. Hoe meer u van deze backlinks heeft op uw website, des te meer Google ziet dat andere websites uw links hebben. Google geeft uw website dan meer autoriteit aan uw website. Zorg er wel voor dat de desbetreffende websites een hoge “page rank” hebben.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.