8 redenen om voor een WordPress website te kiezen

HomeNieuws8 redenen om voor een WordPress website te kiezen
1 juli 2014

8 redenen om voor een WordPress website te kiezen

Deze 8 redenen zijn niet alleen gebaseerd op de mening van WordPress gebruikers, maar ook op onze eigen mening als WordPress ontwikkelaars. We hebben 4 jaar geleden de keuze gemaakt om WordPress te gebruiken als CMS voor onze klanten en ze zijn nog nooit zo gelukkig geweest!

1. Open Source

WordPress is een open source platform – dat in feite betekent dat het gratis te gebruiken is. Duizenden programmeurs, ontwikkelaars en andere mensen hebben een steentje bijgedragen aan de schepping en evolutie van WordPress die sinds 2003 gelanceerd is.

2. Gemakkelijk inhoud toevoegen

Het is eenvoudig om inhoud, functies en dynamische widgets toe te voegen aan uw WordPress website. Met slechts één simpele klik kunt u een nieuwe pagina of post maken en dan gemakkelijk aan de slag gaan met het typen van uw tekst en het toevoegen van afbeeldingen. Ook kunt u gemakkelijk uw website up-to-date houden met het gebruik van uw smarthphone.

3. Gemakkelijk te bewerken

De grootste wens van de gebruikers was dat ze zelf een manier wilde hebben om de inhoud op hun website zelf te bewerken en niet meer hoeven te wachten op hun webmaster die de wijzigingen doorvoert. WordPress lost dit met gemak op! Als u een brief kunt typen met het programma Word, dan kunt u met gemak werken met WordPress. Bovendien krijgt u van Daverend altijd een WordPress training als uw besluit om door Daverend een website te laten maken. We zullen u stap voor stap leren hoe u inhoud toevoegt, bewerkt of verwijdert.

4. Mobiel vriendelijk

Technologie staat constant in ontwikkeling. Hoe kunt u ervoor zorgen dat de een website goed werkt op verschillende apparaten zoals iPads, laptops, smartphones of tablets? Door middel van “responsive webdesign”.

5. Dynamische functionaliteit

WordPress biedt een aantal echt krachtige functies aan zoals: bloggen, reacties op berichten, dropdown menu’s, evenementenagenda’s, slideshows, video’s, social media feeds en nog veel meer! Slechts met een paar muisklikken kunt u plugins toevoegen die uw website nog dynamischer maken en meer functionaliteit toevoegen aan uw website!

6. Zoekmachine vriendelijk

Zoekmachine optimalisatie is iets wat we willen benadrukken. WordPress heeft verschillende opties die helpen om uw concurrentie te verslaan in de zoekmachine resultaten van Google. Er zijn veel standaard functies en plugins die u kunnen helpen met het optimaliseren van uw zoekverkeer.

7. Google houdt van WordPress

Aangezien Google de koning van de zoekmachines is, is het heel belangrijk dat Google houdt van WordPress en dat doen ze!

  • Google houdt van blogs en WordPress is oorspronkelijk ontwikkeld als blog programma.
  • Google houdt van een logische structuur van een website en WordPress is logisch ontworpen.
  • Google houdt van SEO en met WordPress kunt u uw concurrentie domineren met zoekmachine optimalisatie.
  • Google houdt van tekst gebaseerde websites en WordPress is op tekst gebaseerd.
  • Google houdt van mobiel vriendelijke websites – met WordPress kunt u responsive websites ontwerpen voor alle mobiele apparaten

8. Makkelijk te updaten

Het laatste wat u wilt, is het investeren in een website die alleen maar werkt op verouderde internet browsers of niet meer mooi zullen zijn over een paar jaar. Naarmate de jaren veranderen en uw bedrijf zich ontwikkelt zult u in staat moeten zijn om nieuwe looks (thema’s) en trends toe te kunnen passen aan uw website. Deze zorgen ervoor dat uw zakelijke website opnieuw fris, actueel en spannend zal zijn voor uw klanten.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.