9 juli 2013

Eindeloos gratis adverteren met een website

Een website bezitten is belangrijk, u gaat voortaan gevonden worden in Google wat dus betekent dat klanten uw bedrijf gaan vinden op het internet.  U kunt het zien als een gratis advertentie waarmee u uw bedrijf naamsbekendheid gaat geven, wat resulteert in potentiële klanten en u raadt het al… meer omzet.

“U moet het zien als een eenmalige investering voor een daarna  gratis visitekaartje (advertentie) op het internet.”

Het adverteren van vroeger

Vroeger konden mensen uw bedrijf  vinden door een advertentie te plaatsen in bijvoorbeeld de telefoongids. Daar betaalde u veel contributie per jaar voor. Tegenwoordig zie ik dat er nog veel gebruik wordt gemaakt van adverteren in de lokale krant, wat al gauw honderden euro’s per maand zal kosten. Ik ben daar geen voorstander van omdat je met door dit soort advertenties niet je specifieke doelgroep bereikt.

Een simpel voorbeeld:

Een advertentie in de lokale krant,
2 kolom (73 mm) x 100 mm x 0,95 = € 190,- per week

Op slechts enkele millimeters ruimte zou u uw ”potentiële klant”  moeten kunnen overtuigen,  terwijl u voor wat extra euro’s meer eindeloos gratis kunt adverteren door een website online te plaatsen.
Bovendien kunt u op uw website veel meer informatie kwijt en uw klanten gemakkelijker overtuigen om in zee te gaan met uw onderneming.

“Het is slimmer om eenmaal een bedrag uit te geven aan een website, dan uw euro’s weg te gooien door eindeloos te adverteren in de lokale krant”

4 voordelen van een website in vergelijking tot adverteren in de lokale krant

– Uw website blijft eindeloos online staan, een advertentie in de lokale krant is de volgende week al verdwenen
– Adverteren in de lokale krant is vele malen duurder in vergelijking met een eenmalige aanschaf van een website
– U bereikt uw specifieke doelgroep door met de juiste trefwoorden gevonden te worden in Google
– Potentiële klanten zien dat u uw vak serieus neemt

Uw website is het visitekaartje voor uw bedrijf

Stel u raakt onderweg in contact met een potentiële klant, het gesprek loopt goed en de klant is geïnteresseerd in verdere informatie. U kunt op dat moment uw klant doorverwijzen naar uw website waar ze een complete presentatie zien van uw bedrijf, alles op het gemak door kunnen lezen en uiteindelijk een offerte kunnen aanvragen.

Heeft u interesse om eindeloos gratis te adverteren op het internet? Of graag meer informatie in een persoonlijk gesprek? Ik plan deze graag in met u, aarzel niet en neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.