28 juli 2013
website laten maken

Als u gestart bent met uw nieuwe zaak, wilt u zich concentreren op de kernactiviteit van uw onderneming. U wilt zich bezig houden waar u goed in bent, het verkopen van uw product of dienst.

Maar veel starters stuiten op hetzelfde probleem: het werven van klanten. Als starter heeft u waarschijnlijk te weinig tijd en of kennis voor online marketing.  Daarom is het slim om tijdens de opzet van uw bedrijf voor een online marketingstrategie te kiezen. Dan is een website laten maken voor u de ideale oplossing! Daverend Webdesign helpt u om uw onderneming een online marketing boost te geven met een website.

Een website laten maken, hoe gaat dat in zijn werk?

Een website laten maken bij Daverend gaat als volgt:

  1. U kiest welke website het beste bij u past: een basis, medium of ultimate website. Bij de keuze kan Daverend Webdesign u adviseren in een persoonlijk gesprek welke website oplossing het beste bij uw onderneming past. Deze zijn te zien op de offerte pagina.
  2. Er wordt een vervolg gesprek met u ingepland, deze kan op locatie of via de telefoon, wat u het beste uitkomt. Wat ik u adviseer is om op de locatie van uw onderneming af te spreken, zodat de website volledig ingericht gaat worden naar uw huisstijl van uw bedrijf. Hierna wordt een offerte opgesteld.
  3. Na ondertekening van de offerte gaat Daverend Webdesign aan de slag met uw website. Er wordt een concept gemaakt die u kunt beoordelen. Daverend Webdesign past na uw beoordelingen de website aan totdat u 100% tevreden bent.
  4. Nadat het concept door u is geaccepteerd, worden de aangeleverde documenten en de teksten toegevoegd aan uw website. Daverend kan indien u wenst uw aangeleverde tekst voor u aanpassen. Daarna wordt ervoor gezorgd dat uw website volledig SEO geoptimaliseerd wordt zodat uw klanten uw bedrijf gemakkelijk kunnen vinden op Google.

Wacht niet tot het te laat is! Zorg dat uw potentiële klanten voor uw onderneming kiezen als ze zoeken op Google!

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak van uw onderneming een online succes

Follow Us:
Help & Support

Daverend  © 2023. Alle rechten voorbehouden.