Zoekmachine geoptimaliseerd

Wacht niet langer en ga voor online succes!

CONTACT OPNEMEN OFFERTE

Zorg dat uw website zoekmachine geoptimaliseerd is

Zoekmachine geoptimaliseerd

Uw toekomsite website wordt zoekmachine geoptimaliseerd. Dit wil zeggen dat uw website gemakkelijk gevonden gaat worden en hoog gaat scoren in zoekmachine’s zoals Google. Daverend helpt u bij het verkrijgen van een toppositie door een zoekmachine geoptimaliseerde website.

Zoekwoorden Analyse

Voordat uw website online wordt geplaatst, wordt er een zoekwoorden analyse toegepast. Aan de hand van uw aangeleverde tekst gaan gaan we zoekwoorden toevoegen aan uw website. Deze zoekwoorden worden gebruikt door mensen die uw website proberen te vinden op zoekmachines. Het is aan te raden om minimaal 300 woorden te gebruiken voor uw aangeleverde tekst met daarin 5 tot 10 maal hetzelfde zoekwoord.

Aanmelden bij Google

Om uw website zoekmachine geoptimaliseerd te maken, Meldt Daverend uw website aan bij Google, dit betekent dat Google uw website in zijn database gaat opnemen, zodat u nog sneller gevonden zult worden. Zodra er een zoekopdracht wordt gedaan in Google, dan wordt er niet gezocht door heel het web, maar enkel wat Google heeft geïndexeerd. Daarom is het dus belangrijk dat uw website aangemeld wordt bij Google.

Content Check

De content oftewel uw tekst op uw website wordt zorgvuldig gecheckt en gecontroleerd. De content moet wel relevant zijn aan de permalinks en titels van uw website. Als uw website zoekmachine geoptimaliseerd is krijgt u topposities in zoekmachines. Mocht het zo zijn dat de teksten niet zoekmachine vriendelijk zijn, is het mogelijk dat Daverend Webdesign de teksten herschrijft voor u.