WordPress Website Ready

WordPress Website Ready!wordpress

Gemakkelijk zelf uw website bij kunnen houden? Zoals het toevoegen van teksten, plaatjes en of andere content? Dan is een WordPress website iets voor u! U kunt gemakkelijk overal ter wereld inloggen op uw website om de inhoud van uw WordPress website aan te passen.

Installatie WordPress

Uw toekomstige website wordt ontwikkeld in WordPress. U heeft geen omkijken meer na hoe uw website online wordt geïnstalleerd. Het enige wat u nodig heeft zijn de inloggegevens van uw wordPress website en u kunt meteen aan de slag met het aanvullen van de teksten, plaatjes en of andere benodigdheden om uw website nog aantrekkelijker te maken.

Installatie Plug-ins

Alle benodigde plug-ins worden voor geïnstalleerd en optimaal ingesteld. Plugins voor WordPress websites helpen het gebruiksgemak van de webmaster. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk zelf contactformulieren aanmaken en of aanpassen indien nodig. Dit kunt u uiteraard ook uit laten besteden door Daverend Webdesign. Ook kunt u hierbij denken aan mooie sliders en of bewegende plaatjes op uw website.

Zelf website onderhouden

Het mooie van een WordPress website is dat u niet telkens uw webpagina opnieuw dient te uploaden op uw FTP server. Het enige wat u hoeft te doen is online in te loggen op uw website en u kunt meteen aan de slag met het onderhoud van uw website. U kunt er dus voor kiezen dat u uw website zelf onderhoudt, zoals het toevoegen van pagina’s, plaatjes en teksten of u kunt het uiteraard laten uitbesteden aan Daverend Webdesign.

Website laten onderhouden door Daverend

Wilt u zelf helemaal geen tijd besteden om uw website up-to-date te houden? Dan is dat ook geen enkel probleem. Daverend neemt deze taak graag voor u over.