Snel en effectief online uw doelgroep bereiken
Social Media marketing met Facebook, Twitter & Google +
U wilt toch ook een mooie website?
Tijd voor actie!

U kunt uw doelgroep bereiken door verschillende strategieën in te zetten

Uw doelgroep bereiken met Social Mediadoelgroep bereiken

Social Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, daarom is het een ideaal middel om nog meer bezoekers naar uw website te loodsen. Geen idee hoe u zelf een Facebook pagina aanmaakt? Daverend helpt u graag verder om uw doelgroep te bereiken.

Uw doelgroep bereiken met nieuwsbrieven

Via nieuwsbrieven kunt u gemakkelijk contact onderhouden met uw klanten en uw doelgroep bereiken, u wakkert dan telkens weer een vlammetje op zodat ze u niet vergeten! Ook kunt u uw trouwe klanten wat extra’s geven door een nieuwsbrief te schrijven met betrekking op uw producten en of diensten.

Uw doelgroep bereiken door te bloggen

Bloggen is een ideaal middel om nog hoger in Google te scoren. Elke keer dat u een nieuwsbericht of een artikel over uw diensten en of product schrijft, wordt er een permalink aangemaakt. Deze permalink is een permanente link naar een blogartikel. Deze nieuwe link ziet Google, wat betekent dat uw pagina hoger wordt geïndexeerd. Google houdt niet van verouderde pagina’s, daarom is het aan te raden om regelmatig updates te plegen aan uw website zodat u uw doelgroep goed kunt bereiken.