Logo Ontwerpen

Wilt u ook een logo wat de identiteit van uw onderneming versterkt?

U kunt er zeker van zijn dat u een effectief logo ontvangt waar u trots op kunt zijn

OFFERTE CONTACT

Een logo ontwerpen is geen simpele taak

Wanneer u van plan bent om een logo te laten ontwerpen dient u vooraf na te denken over wat u leuk vindt. U kunt de ontwerper dan een aantal richtlijnen en ideeën geven. U kunt het proces op deze manier versnellen. Zo kunt u er ook zeker van zijn dat uw ideeën in het logo verwerkt worden. Wij denken natuurlijk ook graag met u mee.

Waarvoor moet u een logo ontwerpen?

Om een logo te ontwerpen moet u eerst bedenken wat de functie is van een logo en wat het vertegenwoordigt. Een logo ontwerpen is niet zomaar een merk maken. Uw organisatie wordt weerspiegeld in uw logo door middel van afbeelding, vorm, kleur en lettertype die in het logo worden gebruikt. Een logo zal zowel klanten als toekomstige klanten helpen om uw organisatie te vertrouwen, te herkennen en te bewonderen. Onze ontwerpers kunnen zo’n logo voor u creëren. Bekijk hier ons portfolio.

Een goed logo ontwerpen

Om een goed logo te ontwerpen zijn er een aantal principes en regels waarmee rekening moet worden gehouden. Een logo moet ten eerste goed omschreven kunnen worden. Verder moet het herkenbaar zijn, zodat mensen uw logo kunnen onthouden en het meteen zullen linken met uw bedrijf. Ook dient een logo schaalbaar te zijn en moet het in kleur en in zwart-wit gebruikt kunnen worden. Door naar succesvolle logo’s te kijken kunt u zelf een beeld vormen van wat als een goed logo beschouwd wordt. Onze ontwerpers hebben veel ervaring hebben met het creëren van logo’s en kunnen u bijstaan in het ontwikkelen van een ontwerp proces. In dat proces wordt er rekening gehouden met uw wensen. Na de fase van onderzoek en brainstorming krijgt u ook de kans om de eerste uitwerking te bekijken voordat uw logo wordt afgerond. U kunt er zeker van zijn dat u een effectief logo ontvangt waar u trots op kunt zijn.