Internet Marketing

Wacht niet langer en ga voor online succes!

CONTACT OPNEMEN OFFERTE

Internet marketing is essentieel voor uw organisatie

Internet marketing is een must voor elke organisatie

Elke organisatie die zich online wil profileren is internet marketing essentieel. Anno 2014 is het niet meer weg te denken uit verschillende marketingstrategieën. Maar toch blijven budgetten voor online campagnes laag in verhouding tot offline campagnes. Daverend Webdesign vindt dat dit een gemiste kans is om uw bedrijf online te profileren en willen u bewust maken van de mogelijkheden van internet marketing. Daverend adviseert u hier graag bij en willen u helpen om uw concurrenten een stapje voor de blijven.

Internet marketing

Er zijn veel verschillende websites die ontwikkeld zijn zonder dat er rekening werd gehouden met de belangrijke zoekmachines zoals Google. Zoekmachines gebruiken zogenoemde ‘bots’ voor het indexeren van een website. Wanneer een website slecht of helemaal niet toegankelijk is voor deze ‘bots’ kan de website ook niet hoog in de zoekresultaten van Google geplaatst worden. Projecten van Daverend Webdesign zijn voorzien van de nieuwste zoekmachine technieken en maken de site toegankelijk voor de spiderbots van Google.

Enkele voorbeelden van internet marketing

Internet marketing is een promotie van een product of dienst via internet met als doel uw doelgroep te bereiken. Enkele voorbeelden van marketing strategieën waarvan gebruik gemaakt kan worden zijn:

  1. Zoekmachine marketing (bv: adverteren via Google Adwords)
  2. E-mail marketing
  3. Social Media marketing